ПРОДЖЕКТ ПЛАНИНГ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ ООД

Проджект Планинг енд Мeниджмънт оперира успешно вече 10 години на пазара като консултантско и проектантско дружество, със седалище в гр. София, България, както и с две дъщерни дружества, регистрирани в Барбадос и в Обединена република Танзания. Дружеството специализира в предоставянето на услуги по техническа помощ и инженерно проектиране в сферата на инфраструктурното развитие, транспорта, околната среда, водоснабдяването и канализацията, хидротехническите съоръжения, териториалното планиране и градското развитие. Дружеството работи в глобален мащаб на пазара, като предоставя услуги както на местни така и на чуждестранни клиенти. Географският обхват на нашата дейност обхваща изпълнението на проекти в Източна Европа, Западни Балкани, Африка, Азия, Близкия Изток и Карибския басейн.

прочети повече

Последни новини

01.01.2017

Нов договор в Танзания

ППМ ООД спечели проект за ,,Изграждане на организация за поддръжка на инфраструктурата и програма за устойчиво развитие”.

24.01.2017

ППМ ООД празнува юбилей

Вече 10 години Проджект Планинг енд Мениджмънт ООД оперира успешно на пазара като консултантско и проектантско дружество.

04.01.2017

Нов договор в Турция

Проджект Планинг енд Мениджмънт ООД e избрано да изпълни проект за „Съдействие на Делегацията на Европейския съюз по ИПА II в Подготовката за Оперативна програма в транспортния сектор" .

01.09.2016

ППМ ООД в нов офис

Екипът на ППМ ООД се премести в нов офис в идеалният център на гр.София.

Научавайте първи за актуални проекти! Запишете се за нашия онлайн бюлетин!!